Pāriet uz saturu
5% atlaide pirmajiem pirkumiem, kods: pirmareize
5% atlaide pirmajiem pirkumiem, kods: pirmareize
KODĖL SEKSO METU NEJAUČIU MALONUMO? - Aistra

KĀPĒC ES NEJŪTU PRIEKU SEKSA LAIKĀ?

Tomēr seksologi vienbalsīgi apgalvo, ka galvenais "seksuālais" orgāns organismā ir cilvēka smadzenes, citiem vārdiem sakot, liela daļa iemeslu, kāpēc cilvēki nejūt baudu mīlestībā, ir saistīti ar psiholoģiju.

Prieks un psiholoģiskā labklājība

Seksam jābūt gatavam ne tikai ķermenim, bet arī prātam. Trauksme, neapmierinātība, pārņemts vai "izdegšana" negatīvi ietekmē spēju tikt uzbudinātam un vēlmi pēc ciešas, intīmas attiecības. Sekss šādā stāvoklī vairumā gadījumu nebeidzas ar sievietes orgasmu.
Orgasmu var "nogalināt" arī spriedze pāra attiecībās. Pāri, kuri zina, kā runāt, mēdz ātrāk atrisināt attiecību problēmas nekā pāri, kuri visu atstāj likteņa varā vai vienmēr gaida, kad partneris izdarīs pirmo soli.
Toksiska vide, kas ir pilna ar stresa faktoriem un citiem negatīviem stimuliem, arī neļauj jums atpūsties un izbaudīt procesu, kas nozīmē, ka tāda lieta kā orgasms kļūst par tālu, tikko sasniedzamu sapni.

Kompleksi par izskatu ir īsts orgasma ienaidnieks

99,99 procenti cilvēki, īpaši viņai tie ir sievietes, vienmēr atrod iemeslus būt neapmierinātiem ar savu izskatu. Nespēja pieņemt sevi un savu ķermeni noved pie tā, ka guļamistabā ir grūti atpūsties. Kompleksi par vēderu, krūtīm, rokām, augšstilbiem un citām ķermeņa daļām neļauj koncentrēties uz mīlas spēlēm un parasti novērš ne tikai sievietes, bet arī vīrieša uzmanību, kuru pamazām sāk kaitināt nemitīgā piesegšana un muldēšana. . Paradoksāli, bet vīrieši parasti pat nepamana vai viņus neuztrauc sievietes nepilnīgā figūra, uz kuru orientēta sieviete nevar pat aizsniegt lielo "O". Lai sākotnēji gūtu lielāku pārliecību par savu seksualitāti un satrauktu partneri, mēs varam ieteikt uzvilkt erotisku apakšveļas komplektu , seksīgu peldmēteli vai pat pārģērbties par kaislīgu pirātu ! Šāda metode ne tikai palīdzēs vēl vairāk uzbudināt partneri, bet arī palīdzēs nosegt tās ķermeņa daļas, kas traucē gūt baudu. Ērti justies savā ādā nav greznība – tā ir nepieciešamība visās dzīves situācijās, arī intīmos brīžos.


Pagātnes traumas negatīvi ietekmē spēju sajust prieku mīlestībā

Praktiski ikvienam ir kāds pagātnes "spoks", kas potenciāli var saindēt viņu pašreizējo seksuālo dzīvi. Daži "spoki" ir ārkārtīgi lieli un biedējoši, saistīti ar seksuālu vardarbību jebkurā vecumā, citi ir mazāki, saistīti ar neveiksmīgām attiecībām vai bailēm no dažādām partneru seksuālajām pieredzēm utt. Pagātne vienmēr ir ar mums, bet mums ir jāiemācās "atlaidiet" to, kas ir Psihologi jeb godīga un atklāta komunikācija ar partneri gan pirms, gan laikā, gan pēc seksa palīdzības.

Vai jūsu partneris liek jums justies neērti? Atvadieties no orgasma

Šodien mēs jau runājām par toksisko vidi un tās negatīvo ietekmi uz intīmo dzīvi. Viena no toksiskās vides sastāvdaļām ir paša pāra toksiskās attiecības. Attiecības, kurās trūkst uzticības, cieņas, drošības un mīlestības, noteikti nav tas, par ko mēs visi sapņojam. Šādas attiecības ne tikai grauj pašapziņu, grauj pašcieņu, bet arī negatīvi ietekmē intīmo līmeni, kad saruna pārvēršas par intīmo attiecību radīto baudu.

Iepriekšējais raksts ATKĀRTOTI LIETOJAMI prezervatīvi IR JAUNI, BET VAI DROŠI?
Vēl viens raksts ES GRIBU SEKSU - KO DARĪT?

10% papildu atlaide!

Abonējiet Aistra biļetenu un saņemiet 10% atlaidi iepirkumu grozam!